Час приготування: 20 хвилин
ПРОДУКТИ
- 15 помідорів чері
- 8-10 зелених оливок без кісточки
- 1 ріпчаста цибуля (маленька, дрібно нарізана)
- 1 головка часнику (дрібно нарізаного)
- 2 гілочки петрушки (дрібно нарізаної)
- 1 ч.л. Орегано
- 20-30 мл Оливкової олії першого холодного віджиму
- Чорний перець (бажано свіжомелений)
МЕТОД ПРИГОТУВАННЯ
- В окремій ємності перемішуємо помідори чері, зелені оливки, цибулю, часник, петрушку, орегано, оливкову олію і за смаком меленого перцю.
- Розігріваємо духовку виставляючи на гриль із температурою ~220-230 градусів
- По середині шматочка фольги кладемо шматок сиру Фета. Піднімаємо краї фольги, утворюючи ємність навколо сиру.
- Сир покриваємо нашою заготівлею з помідорами. Запікаємо в духовці протягом 12-14 хвилин. Повторюємо процес із кожним шматком фети )))
ПОРАДИ
Головне не перетримати сир у духовці, оскільки він може повністю розтанути
Під час подачі можемо прикрасити петрушкою і хлібними сухариками.
Якщо сир охолоне і стане твердішим, просто повторно випікаємо в духовці впродовж кількох хвилин.