Рецепти

Запечений сир Фета з помідорами та оливками

Час приготування: 20 хвилин

ПРОДУКТИ


  • 15 помідорів чері
  • 8-10 зелених оливок без кісточки
  • 1 ріпчаста цибуля (маленька, дрібно нарізана)
  • 1 головка часнику (дрібно нарізаного)
  • 2 гілочки петрушки (дрібно нарізаної)
  • 1 ч.л. Орегано
  • 20-30 мл Оливкової олії першого холодного віджиму
  • Чорний перець (бажано свіжомелений)

МЕТОД ПРИГОТУВАННЯ


  • В окремій ємності перемішуємо помідори чері, зелені оливки, цибулю, часник, петрушку, орегано, оливкову олію і за смаком меленого перцю.
  • Розігріваємо духовку виставляючи на гриль із температурою ~220-230 градусів
  • По середині шматочка фольги кладемо шматок сиру Фета. Піднімаємо краї фольги, утворюючи ємність навколо сиру.
  • Сир покриваємо нашою заготівлею з помідорами. Запікаємо в духовці протягом 12-14 хвилин. Повторюємо процес із кожним шматком фети )))

ПОРАДИ


Головне не перетримати сир у духовці, оскільки він може повністю розтанути

Під час подачі можемо прикрасити петрушкою і хлібними сухариками.

Якщо сир охолоне і стане твердішим, просто повторно випікаємо в духовці впродовж кількох хвилин.

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ