Сир фета від компанії PROVOGAL виробляється винятково зі свіжого пастеризованого овечого та козячого молока в Північній Греції. Фета є найвідомішим сиром у Греції та має велику поживну цінність. Цей сир багатий на білки, вітаміни A, B2 (рибофлавін), D, E і кальцій. Вони забезпечують важливу частину повсякденних потреб людини в енергії. Здебільшого фета вживається у вигляді столових сирів, вона супроводжує багато середземноморських рецептів і традиційних грецьких салатів, а унікальний смак дає змогу насолоджуватися сиром у чистому вигляді або з хлібом і оливковою олією. Грецький сир Фета містить у своєму складі найважливіші компоненти:
- вітаміни В12 і В2
- вітамін А
- велика кількість натрію і магнію
- кальцій і фосфор – денна норма в 100г продукту
- цинк – третина від добової кількості