Дякуємо вас за відвідання нашого веб-сайту.

Наша компанія є офіційним імпортером та дистриб’ютором грецьких продуктів харчування. Будь ласка, ознайомтеся з нашою Політикою конфіденційності та надайте вашу згоду. Продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з використанням ваших даних відповідно до Політики конфіденційності. https://greekproduct.com.ua/privacy-policy

ПОЛІТИКА З ПИТАНЬ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
ІНФОРМАЦІЇ ТА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КОРИСТУВАЧІВ

Після реєстрації на веб-сайті Інтернет-магазину (створення облікового запису) та початку використання Інтернет-магазину, Користувач, шляхом встановлення прапорця про прийняття, надає дозвіл та однозначну згоду на обробку своїх персональних даних на умовах і в порядку, викладених нижче, а також підтверджує ознайомлення з цією Політикою. Крім того, Користувач погоджується з тим, що окрім його персональних даних, також використовуються та обробляються інша інформація та непрямі дані (інформація про з'єднання, системна інформація та інше) способом, викладеним у цій Політиці.

1. Загальна інформація щодо обробки персональних даних

1.1. Обробка персональних даних Користувачів здійснюється відповідно до Конституції України, Закону України «Про захист персональних даних», Закону України «Про інформацію» та інших нормативних актів, які застосовуються до цих відносин. 1.2. Власником і розпорядником персональних даних Користувачів є Продавець (Адміністрація). 1.3. Обробка персональних даних Користувача передбачає будь-яку дію або сукупність дій власника, пов’язаних із збором, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптацією, зміною, оновленням, використанням та розповсюдженням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знешкодженням, знищенням персональних даних. 1.4. Персональні дані обробляються повністю із застосуванням автоматизованих засобів. Сервери власника знаходяться в Україні, а також можуть знаходитися за межами України, в тій мірі, в якій це не заборонено чинним законодавством.

2. Мета обробки персональних даних

Метою обробки персональних даних Користувачів є надання інформаційних послуг, облік Користувачів Інтернет-магазину та його адміністрування, забезпечення ефективної комунікації та підтримки користувачів, організація зворотного зв’язку, а також аналіз статистичних даних використання Інтернет-магазину, потреб користувачів, ведення аналітичної звітності за кількістю, якістю та іншими показниками, оцінка актуальності, рівня наданих інформаційних послуг, їх покращення та оптимізація, а також стимулювання збуту, реклами, проведення досліджень ринку, у тому числі статистичних і опитувань (за допомогою пошти та/або електронних засобів зв’язку).

3.Склад персональних даних та іншої інформації про Користувачів

3.1. Персональні дані обробляються у формі, що допускає ідентифікацію фізичної особи, якої вони стосуються, і складаються з відомостей, наданих самими користувачами при реєстрації в Інтернет-магазині та оформленні замовлення, наданих будь-яким іншим способом, або збережених автоматично при використанні Сайту. 3.2. Персональні дані, які будуть оброблятися, складаються з: загальних відомостей про фізичну особу – прізвище, ім’я, по батькові, стать, дата народження, номер телефону, електронна пошта, місто проживання та адреса доставки. 3.3. Окрім персональних даних, вказаних самими користувачами, можуть збиратися та використовуватися дані за допомогою сервісів Google, інших пошукових систем і з соціальних мереж, відповідно до правил надання інформації провайдерами послуг з дотриманням вимог законодавства та налаштованих користувачем у цих серверах умов конфіденційності, зокрема інформація, яка не ідентифікує конкретного користувача, але певним чином пов’язана з ним. До такої інформації належать: доменні імена, інформація про IP-адреси, Інтернет-провайдери, типи браузерів учасників, джерело посилань на Інтернет-магазин та інша інформація про клієнтське середовище. Загальна інформація, на відміну від персональних даних та інформації, пов’язаної з людиною, не дозволяє ідентифікувати особу і є анонімною. 3.4. Перевірка персональних даних користувачів, які надані в реєстраційних формах, не проводиться, і Власник не несе відповідальності за їх правильність перед третіми особами у випадку їх законної передачі.

4. Передача персональних даних та іншої інформації Користувачів

4.1. Адміністрація може поширювати персональні дані та іншу інформацію Користувачів третім особам з дотриманням загальної мети обробки персональних даних, визначеної цією Політикою та вимог режиму захисту персональних даних.

4.2. Користувачі надають однозначну згоду на передачу персональних даних третім особам, які отримали доступ до таких персональних даних у процесі використання Інтернет-магазину з метою належного надання послуг, які не могли бути надані без такої передачі персональних даних (зокрема, сервісам доставки кур’єрам та подібне). Про кожну таку передачу персональних даних третім особам не передбачено повідомлення Користувачів.

4.3. Персональні дані Користувачів можуть також передаватися іншим третім особам, які взяли на себе зобов’язання щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» і здатні забезпечити захист персональних даних. Такими третіми особами можуть бути делові партнери, інвестори, постачальники послуг, субпідрядники, контрагенти за угодами, афілійовані особи, провайдери, представники, відповідальні працівники тощо.

4.4. Персональні дані передаються без згоди Користувачів лише у випадках, прямо встановлених чинним законодавством України, а також якщо це необхідно для захисту від шахрайства, зловживань, неправильного або незаконного використання Сервісу.

4.5. Інформацію, що не ідентифікує Користувачів та сукупну інформацію Адміністрація може передавати будь-яким третім особам без згоди Користувачів.

5. Забезпечення захисту персональних даних

5.1. Адміністрація прагне до забезпечення безпеки, цілісності та конфіденційності персональних даних та інформації Користувачів і вживає всі необхідні адекватні заходи, щоб зберегти дані. При цьому, жодна передача даних через Інтернет не може гарантувати повну безпеку.

5.2. Адміністрація використовує різні фізичні, технічні та організаційні заходи безпеки, які вважає необхідними для забезпечення безпеки та запобігання зловживань, втрат, несанкціонованого доступу або розголошення. Такі засоби включають обмеження фізичного доступу до офісів, доступ до персональних даних тільки спеціально уповноважених співробітників, використання тільки програмного забезпечення програмних механізмів надійних розробників, захищену базу даних та інше.

6. Термін зберігання персональних даних

6.1. Персональні дані будуть зберігатися стільки, скільки це необхідно для досягнення цілей, для яких ці дані збиралися, за винятком випадків, коли інше вимагає законодавство.

6.2. Адміністрація може зберігати персональні дані протягом певного періоду часу після того, як Користувач припинив використовувати Інтернет-магазин.

7. Права Користувачів на доступ до персональних даних, їх виправлення, уточнення, зміни та видалення

7.1. Права Користувачів, що стосуються їхніх персональних даних, визначені статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних».

7.2. Користувачі мають право на доступ до своїх персональних даних. Відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також про зміст таких персональних даних надається за письмовим запитом користувача протягом тридцяти календарних днів з дня надходження запиту.

7.3. Користувачі мають право змінити, виправити або уточнити свої персональні дані. Такі дії здійснюються в електронному аккаунті або за зверненням користувача, направленим поштою, електронним листом або іншими засобами зв’язку, вказаними в контактній інформації власника персональних даних.

7.4. Користувачі мають право вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних, а також пред’являти мотивовану вимогу з запереченням проти обробки своїх персональних даних або про зміну, або знищення своїх персональних даних, якщо є підстави вважати, що ці дані обробляються незаконно або є недостовірними. У такому випадку, використання Інтернет-магазину буде більше неможливим.

7.5. Користувачі в будь-який час мають право відкликати згоду на обробку персональних даних. У такому випадку, використання Інтернет-магазину буде більше неможливим.

7.6. Користувачі мають можливість в будь-який час відмовитися від отримання рекламних і маркетингових матеріалів, шляхом проставлення відповідної позначки у своєму аккаунті, або направивши відповідний запит.

7.7. Користувачі можуть в будь-який час звернутися до Адміністрації при виникненні питань щодо обробки персональних даних, політики конфіденційності або інших питань.

8. Інші положення

8.1. Адміністрація може надсилати Користувачам на адресу електронної пошти та/або текстовими повідомленнями та/або будь-якими іншими засобами зв’язку інформацію про послуги, асортимент Інтернет-магазину, акції, оголошення, рекламні та маркетингові матеріали, пропозиції партнерів, інші повідомлення та новини.

8.2. Сервіс Інтернет-магазину може містити посилання на веб-ресурси третіх осіб та/або інші компоненти, розміщені третіми особами. Такі посилання не є спонсорством, підтримкою або схваленням Адміністрацією вмісту, політики або діяльності цих третіх осіб. Ці посилання призначені лише для зручності Користувачів. Такі треті особи можуть збирати інформацію про Користувачів і/або можуть встановлювати файли cookie для належної роботи компонента. Взаємодія з іншими веб-ресурсами та компонентами регулюється політикою конфіденційності компанії, яка їх надає. Адміністрація не несе відповідальності за політику конфіденційності своїх делових партнерів, за вміст або діяльність третіх осіб.

8.3. Адміністрація залишає за собою право в будь-який час змінювати цю Політику конфіденційності без персонального повідомлення кожного користувача. Час останніх змін відзначається в Політиці. Продовжуючи використовувати Інтернет-магазин після внесення таких змін, Користувачі погоджуються і приймають їх як частину політики.

8.4. Користувачі можуть в будь-який час звернутися до Адміністрації при виникненні питань з обробки персональних даних, умов цих Правил або іншим питанням, шляхом направлення письмового повідомлення на електронну адресу: info@greekproduct.com.ua або зателефонувавши за номером: +38 063 434 20 20.