[vc_row full_width=”container-null”][vc_column agro_disable_column=”yes”][agro_page_bread titletype=”custom” text=”custom” subtitle=”Маслины” ctext=”About” desc=”Оливки – один з найвідоміших Середземноморських делікатесів з величезною історією та ніжним глибоким смаком.” subtitle_spacer=”” title_spacer=”” desc_spacer=”” title=”Оливки” css=”.vc_custom_1607121631806{background-image: url(https://greekproduct.com.ua/wp-content/uploads/2020/12/c2a.jpg?id=1797) !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”container-null”][vc_column agro_disable_column=”yes”][agro_product_details stitle=”Дары Греческой” sthintitle=”Природы” loop=”%5B%7B%22num%22%3A%2271-90%22%2C%22dtitle%22%3A%22Atlas%22%7D%2C%7B%22num%22%3A%2291-100%22%2C%22dtitle%22%3A%22Super%20Mammouth%22%7D%2C%7B%22num%22%3A%22101-110%22%2C%22dtitle%22%3A%22Mammouth%22%7D%2C%7B%22num%22%3A%22111-120%22%2C%22dtitle%22%3A%22Super%20Colossal%22%7D%2C%7B%22num%22%3A%22121-140%22%2C%22dtitle%22%3A%22Colossal%22%7D%2C%7B%22num%22%3A%22141-160%22%2C%22dtitle%22%3A%22Giants%22%7D%2C%7B%22num%22%3A%22161-180%22%2C%22dtitle%22%3A%22Extra%20Jumbo%22%7D%2C%7B%22num%22%3A%22181-200%22%2C%22dtitle%22%3A%22Jumbo%22%7D%2C%7B%22num%22%3A%22201-230%22%2C%22dtitle%22%3A%22Extra%20Large%22%7D%2C%7B%22num%22%3A%22231-260%22%2C%22dtitle%22%3A%22Large%22%7D%2C%7B%22num%22%3A%22261-290%22%2C%22dtitle%22%3A%22Superior%22%7D%5D” img=”1418″ subtitle=”Для консервації використовують плоди з діаметром не менше полутора сантиметрів. Розмір оливок звичайно оцінюють за їх кількістю у кілограмі. Залежно від країни-виробника відрізняють до 15 різновидів розмірів.” title=”Размеры Оливок”]

Оливки вважаються дуже корисним продуктом для здоров’я людини. В них міститься багато вітамінів, мінералів, елементів, які сприяють відмінному самопочуттю та внутрішній гармонії. Періодично вживаючи оливки, ви захистите себе від ризику захворювань судинної системи та серця, а також інфарктів і раку. Секрет оливок у тому, що жирні кислоти, якими багаті плоди, знижують рівень шкідливого холестерину, при цьому залишається корисна їх складова. Фахівці впевнені, що в плодах оливок є практично весь набір необхідних людині мікроелементів і вітамінів. Як стверджують в Іспанії, оливки корисні людині в будь-якому віці, і вони зовсім можуть стати основою раціону навіть для малюків. Оливки їдять тільки консервованими, оскільки у сирому вигляді вони дуже гіркі. Відомо, що приготувати оливки не так просто, це досить трудомісткий і тривалий процес. Проте в результаті отримують дивовижний продукт, смачне уособлення Греції. І не малою вартістю цінних плодів, обумовленої складнощами приготування, однак не відлякує цінителів смаку.

Як відомо, сортів оливок існує дуже багато, вони відрізняються смаком, кольором, маслянистістю та м’ясистістю. Гурман з будь-якої країни може обрати собі сорт за душу, експериментувати і поліпшувати свій щоденний раціон різноманітними відтінками ароматних оливок. Ми використовуємо лише найкращі сорти: апетитні ніжні анфісіс, золотаво-чорні блискучі каламата (каламон), стійкі зеленуваті халкідіки, які також перетворюються на бархатисті темні маслини. Для створення нашої продукції відбирають лише найбільші та дозрілі оливки, які обережно збирають вручну, і готують лише за допомогою природних консервантів: морської солі, винного оцту, розсолу та оливкової олії. Цей процес більш трудомісткий, але він зберігає неперевершену якість оливок та їх цінні лікувальні властивості. Відкрийте для себе серце самої Греції, будьте впевнені, воно має чим вас здивувати!

[/agro_product_details][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”container-null”][vc_column agro_disable_column=”yes”][agro_product_features_container][agro_product_features_item img=”1449″ subtitle=”BETTER” title=”Бочкові зелені оливки “Халкідіки” (“Halkidiki“)”]Зелені оливки “Халкідікі” – це як сама Греція. Ніжне м’ясо і кісточка відтворюють буйну зелень оливкових гаїв та вбирають у себе сонце та історію камінь.

Зростані на півострові Халкідікі, оливки такого ж назви – це великі зелені оливки з гострим кінчиком. Заимствувавши від листя дерева різні відтінки зеленого кольору, “Халкідікі” радують гурманів не лише прекрасним виглядом, а й ніжним соковитим м’якотю.

Ці оливки гармонійно поєднуються з фруктами та овочами, чудово доповнюють смак риби, а також часто використовуються як окрема закуска до столу. Якість продукту можна перевірити за тим, наскільки легко відділяються кісточки. Зелені “Халкідікі” – це дозрілі плоди, тому кісточка видаляється легко.

На нашому сайті ми пропонуємо лише відібрані бочкові оливки “Халкідікі” (Halkidiki) з кісточкою для вашого задоволення.[/agro_product_features_item][agro_product_features_item img=”1465″ subtitle=”NO” title=”Бочкові оливки “Каламата” ( “Каламон”)”]Бархатиста темрява грецької ночі відпочиває в оливках – подарунках цієї чудової землі.

Оливки “Каламата” (“Каламон”) – найпопулярніший в Греції сорт мигдальних оливок. Вони ростуть на південному заході Пелопоннеса, біля міста Каламата. Греки називають каламату “королевою” оливок.

Цей сорт відрізняється ніжною тонкою шкіркою та м’ясистою еластичною соковитою м’якоттю.

Не дарма в оригінальному рецепті всесвітньо відомого “грецького” салату використовується саме каламата з кісточкою. В традиційному поєднанні з оливковою олією та винним оцтом ця оливка набуває неперевершеного аромату.

Багаті відтінки темно-фіолетового з ноткою баклажану дарують задоволення для погляду.

На нашому сайті ми пропонуємо лише відібрані бочкові оливки “Каламата” (“Каламон”) для вашого задоволення.[/agro_product_features_item][agro_product_features_item img=”1481″ subtitle=”FEEL GOOD” title=”Маслини з кісточкою” Black Oxidized Olives (чорні окислені киснем оливки) – мають жирну структуру і ідеально підходять для салатів та як закуска. Маслини мають відмінний смак від оливок, з яких вони починалися. Маслини не мають характерної солоності і кислоти – це нормально. Головним критерієм оцінки маслин є їх жирність. Маслини не повинні бути сухими і м’якими. М’якоть повинна бути еластичною, а смак трохи насиченим.

Ці оливки сорту “Халкідікі” збирають зеленими в жовтні. Після цього їх обробляють, і прямо на очах оливки змінюють колір з зеленого на насичений темно-коричневий (ближче до чорного). Це відбувається завдяки тому, що їх насичують розчином кисню та глюконату заліза. У всьому світі їх називають Black Oxidized Olives (чорні окислені киснем оливки), але в наших краях звикли називати їх “маслини”.

Але це не звичайні “баночні” маслини. Під кришкою банки ви знайдете прекрасні плоди – великі, м’ясисті і пружні. [/agro_product_features_item][/agro_product_features_container][/vc_column][/vc_row]